Over ons

 


Welkom bij Aditio Gifts!

Aditio Gifts staat voor toegevoegde waarde in gepersonaliseerde give aways, relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfs- en promokleding. Toegevoegde waarde voor u, omdat wij u creatieve ideeën bezorgen, u ontzorgen, goed luisteren naar uw wensen én weten wat de trends zijn en wat er te koop is. Daardoor zijn uw unieke gepersonaliseerde promotiematerialen, kleiding & geschenken een echt verlengstuk van uw bedrijf, versterken uw imago en relaties en zorgen voor memorabele geef & contactmomenten.

Op deze website vindt u talloze mogelijkheden om te laten zien dat u uw relaties en medewerkers een warm hart toedraagt en om uw marketingacties krachtig te ondersteunen. Gedurende het gehele jaar kunt u vele unieke geefmomenten creëren: of u nu met uw give aways en geschenken in wilt spelen op een actueel thema binnen uw bedrijf, een jubileum, een naamswijziging of een nieuw product wil lanceren of wilt aanhaken op een thema zoals Pasen, Lente, Zomer, Vakantie, Herfst, Dag van de Duurzaamheid, Week van de Zorg. We vinden altijd een passend geschenk of give away. In de maanden oktober, november en december willen wij uw speciale aandacht vestigen op onze vele kerstpakketten,  eindejaarsgeschenken en de wintergeschenken.

Naast promotionele artikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten levert Aditio-Gifts ook bedrijfs- en promokleding. Wij voeren uitsluitend kwaliteitsmerken en werken met top drukkers/ borduurders en zorgen zo voor uw uniforme en professionele uitstraling en een positief klantcontactmoment. Uiteraard met de maximale bescherming en veiligheid voor uw medewerkers.

Wij wensen u veel inspiratie en als u iets zoekt wat u hier niet 1,2,3 kunt vinden, schroom dan niet contact op te nemen met ons: bij Aditio Gifts is namelijk heel veel mogelijk!

Aditio Gifts is gevestigd in Valkenswaard en opgericht door Twan Verhoeven. Na vele jaren gewerkt te hebben met vele gadgets in een internationaal handelsconcern en daarna bij een relatiegeschenkenbureau, heeft hij besloten zijn passie voor gepersonaliseerde Gifts om te zetten in een eigen bedrijf.

Twan_Verhoeven_BASE_20150521_02

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›