Olive tree to be in cadeauverpakking

€11,25 Add to cart

Product Information

Met deze ”olive tree to be in cadeauverpakking” geef je een echt milieubewust geschenk weg. Het geschenk kan uitgroeien tot een heuse olijfboom. Zo kan jouw geschenk blijvende aandacht krijgen.

Olive tree to be in zelf te ontwerpen cadeauverpakking
Het boompje voelt zich prima thuis in z’n gecreëerde micro-biotoop. Maar eenmaal gepoot in je tuin groeit het olijfboompje al snel zo’n 15-20 cm per jaar. Houdt van de zon en heeft een hekel aan natte voeten. Te leveren met of zonder persoonlijk kaartje. Ook kan de banderol worden ontworpen om je geschenk nog persoonlijker te maken.

Symbolisch boompje
Als één van de oudste bomen ter wereld staat de olijfboom bekend als een sterk symbool in vele tradities. Het boompje staat voor kracht, vrede, overwinning en een positieve toekomst.

Let op! Tussen november en maart beperkt leverbaar.

Minimale afname 50 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›