Tony’s Chocolonely in eigen sleeve

€5,60 Add to cart

Product Information

Dé (h)eerlijke Tony’s Chocolonely in een eigen sleeve! Een origineel geschenk met een goed verhaal.

Je kunt zoveel leuke dingen doen met de Tony’s Chocolonely repen, dat we alvast wat ideeën hebben uitgewerkt.

“Een stukje chocolade a 33 kcal verbrand je met 8000 muisklikken. That’s it!”
Past een van onze voorbeeld ontwerpen goed bij jullie aankomende actie of heeft het je geïnspireerd om een actie te starten? Geef je wensen qua tekst en kleurgebruik aan ons door, dan maken wij voor jullie een passend ontwerp. Eventueel aangevuld met een eigen logo.

Het is uiteraard ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp sleeve te maken. Download de werktekening hiernaast en ga zelf aan de slag. Wel een idee maar moeite met de uitvoering? Ons creatieve team helpt je graag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wist je dat… Tony’s Chocolonely is ontstaan vanuit het tv-programma Keuringsdienst van Waarde. Journalist Teun van de Keuken is vastberaden om iets te doen aan de slavernij in de cacao industrie en brengt de eerste slaafvrije chocoladereep op de markt: Tony’s Chocolonely!

Laat zien dat jullie organisatie zich hard maakt voor een slaafvrije cacao industrie! Tegelijkertijd heb jij met de ‘Tony’s Chocolonely in eigen sleeve’ een geschenk met een leuk verhaal, dat zeker in de smaak gaat vallen bij klanten en collega’s. Ook Leuk voor de Dag van de Verpleging of Dag van de Leraar.

Minimale afname 20 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›