Luxe chocolade hartjes in geschenkblik

€8,30 Add to cart

Product Information

Een geschenkblik met hierin luxe chocolade hartjes. Het geschenkblik is te voorzien van een volledige dekselbedrukking! Geschikt om als geschenk te geven voor de dag van de verpleging.

Een geschenk om weg te geven op bijvoorbeeld de dag van de verpleging. Dit leuke & ook lekkere relatiegeschenk is een echte aanrader om te geven. Verras dus iemand met dit leuke relatiegeschenk. Het is een mooie mat zwarte blik gevuld met chocolade hartjes. Bijna ieder geschenk van ons is te personaliseren, zo ook dit geschenkblik. Het deksel van dit blik is namelijk volledig te voorzien van een bedrukking.

Dekselbedrukking toevoegen aan het mat zwarte blik
Het toevoegen van een dekselbedrukking aan een geschenk is iets wat wij altijd wel aanraden om te doen. Het maakt een geschenk namelijk nét wat persoonlijker en ook leuker. Daarnaast kan het ook dienen als een herinnering voor de ontvanger van welk bedrijf het geschenk afkomstig is. Het deksel kan zoals eerder vermeldt, voorzien worden van een geheel eigen bedrukking. Hierbij kan er gekozen worden voor het standaardontwerp zoals in de afbeelding te zien, met hierbij je eigen logo, maar je kan daarnaast ook een eigen ontwerp aanleveren. Geen inspiratie, tijd of zin om een ontwerp te maken? Laat onze grafische afdeling een ontwerp voor je maken, waarvoor jij alleen maar je wensen of ideeën voor hoeft door te geven.

Minimale afname 36 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›