Stroopwafels in blik

€5,75 Add to cart

Product Information

Heerlijke Hollandse stroopwafels in blik! Stroopwafelblikken bedrukt met logo en in eigen huisstijl.

Hollandse stroopwafels in prachtig blik naar eigen ontwerp.
Overheerlijke Goudse stroopwafels in blik! Een typisch Hollands relatiegeschenk om je internationale relaties op een bijzondere manier te verrassen. Maar ook je klanten in Nederland zullen smullen van deze stroopwafels. De stroopwafels worden verpakt in een blik dat je volledig zelf kunt personaliseren, met een dekselbedrukking en eigen ontwerp label.

Stroopwafels in blik met logo en in eigen huisstijl
De stroopwafels in blik worden voorzien van een full colour label. Download het stramien en lever je eigen ontwerp label aan of laat ons je helpen. Denk aan een typisch Hollands ontwerp en verwerk hierin jullie eigen huisstijl en logo. De bedrukking van het blik leent zich uitstekend voor het communiceren van een persoonlijke boodschap! Of het aankondigen van belangrijk nieuws, een evenement of open dag.

Het deksel van het blik kan voorzien worden van een directe bedrukking in full colour. Plaats hier bijvoorbeeld jullie logo, bedrijfsnaam, website, slogan, etc.
Vanaf 500 blikken kun je er voor kiezen om het volledige blik te voorzien van een directe bedrukking. Een relatiegeschenk met een lange bewaarwaarde, zeker wanneer het blik bedrukt is met een bedrukking die niet te verwijderen is. 

Het blik kan nog jarenlang gevuld gebruikt worden! Een leuk idee om jaarlijks je internationale relaties en klanten te verrassen met een navulling. We leveren ook mini stroopwafels en andere typische Hollandse lekkernijen als drop, pepermunt en speculaas.

Specificaties stroopwafelblikken
De stroopwafelblikken zijn verkrijgbaar in zilver en wit en hebben een doorsnee van Ø95 mm en zijn 110 mm hoog.
We kunnen de volledige verzending van de stroopwafelblikken uit handen nemen. Geef ons een adressenbestand en wij zorgen dat de stroopwafels in blik op tijd geleverd worden. Of het nu een grote levering in Cuba is of we een blik moeten sturen naar iedere vestiging in Nederland, wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een kleine attentie? We leveren ook een kleiner stroopwafelblik! In dit blikje verpakken wij 5 stroopwafels. Ook dit blik voorzien wij van een label, waarvoor je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Het deksel kan je, evenals het grote stroopwafelblik, laten bedrukken of je kunt kiezen voor een deksel met een venster! Het stroopwafelblikje heeft een doorsnee van Ø107 mm en een hoogte van 65 mm.

Let op: Voor de stroopwafels in de kleinere blikken geldt dat ze het lekkerst zijn als je ze binnen 6 weken opeet.

Laat je internationale zakenrelaties genieten van deze typisch Nederlandse lekkernij: stroopwafels in blik!

Minimale afname 25 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›