Chocoladereep met eigen wikkel

€1,95 Add to cart

Chocolade met eigen wikkel

Product Information

Verzorg jouw collega’s met deze heerlijke chocoladereep speciaal voor werknemers in de zorg!

Op de Dag van de Zorg is het jouw beurt om jouw collega’s en medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten! Schenk deze heerlijke chocoladereep voor de zorg. Wie kan een goed stuk chocolade nou niet waarderen?

De chocoladereep voor de zorg is verkrijgbaar in 3 smaken: melk, puur en witte chocolade.
Vanaf 150 stuks is het ook mogelijk om een mix hiervan te bestellen. Elke chocoladereep voor de zorg weegt ca. 75 gram. De repen worden verpakt in een zilver folie en een wikkel.

Speciaal voor Dag van de Zorg hebben wij een aantal wikkels ontworpen in het thema van Dag van de Zorg. Zo kun je kiezen voor een wikkel met hart van goud, hartslag, strak of strikje. Op elk van deze standaard wikkels kunnen wij het logo van jouw organisatie en wellicht een persoonlijke tekst toevoegen.

Minimale afname 50 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›