Minituintje in een kistje Lathyrus

€6,65 Add to cart

Product Information

Tuincadeautjes voor de grote of de kleine tuin, voor terras en balkon.

Helemaal hip op dit moment is het kleinschalig tuinieren, op balkon, terras of patio. We kennen al de “vierkante – meter – tuin”. Nu nog handzamer, in meeneem-formaat. Leuk om cadeau te doen, en nog leuker op te krijgen.

De collectie bestaat uit gemakkelijk te kweken gewassen, met zaden van biologische teelt; zelfs de aarde is bio-gecertificeerd.

Ook heel leuk voor kinderen, om in het klein kennis te maken met de kleine wondertjesvan de natuur!

De houten kistjes zijn afkomstig uit verantwoorde houtproductie. In zgn. productie-bossen in Zweden wordt voor iedere omgezaagde boom weer een nieuw exemplaar geplant. En tijdens de groei van de bomen wordt ook een positieve bijdrage geleverd door opname van CO2 en afgifte van verse zuurstof.

Informeer naar de personalisatiemogelijkheden bv. dmv een sleeve of banderol.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›