Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

De meerwaarde van een relatiegeschenk

bermix studio dgf4k3fi44s unsplash

De meerwaarde van een relatiegeschenk

Kijk eens even in het laatje van je kast. Ja, we wachten wel even. En, hoeveel pennen liggen daar in met de naam van een bedrijf waar je geweest bent, waar je zaken mee hebt gedaan of waar je in de toekomst nog iets gaat halen? Veel hé? Daarmee is meteen de kracht van een relatiegeschenk aangetoond. Je bewaart ze en dus blijft het bedrijf dat jou dat cadeautje gaf, lang in je herinnering. Mooi toch? Rommel maar even verder: ook een keycord gevonden, een memoblokje, een stressballetje of een spelletje. Goed zo, dan ben je een dankbare relatie!

Je kunt je naamsbekendheid enorm vergroten door je logo of bedrijfsnaam ergens op af te beelden. Dat hoeft natuurlijk niet altijd een pen te zijn. Zoals gezegd: een sleutelhanger, een stressbal, een memoblokje, een tasje. Ach, bedenk het maar en het komt in aanmerking om weggegeven te worden. Daarbij geldt: hoe nuttiger het item, hoe langer het blijft hangen. Als iets echt gebruikt wordt, is de gift krachtiger.

Verdiep je in je relatie voor het juiste geschenk

Een relatiegeschenk is zo goedkoop of duur te maken als je zelf wilt. Een grappige give-away hoeft doorgaans geen fortuin te kosten; maar wil je echt uitpakken, dan kun je eens een luxe eenmalige businessgift overwegen. Wat je ook bedenkt: verdiep je in de relatie, beoordeel de ‘waarde’ van de samenwerking en stem daar je gift op af.

Een pen kent gemiddeld zeven tot acht gebruikers, een snelle manier om meer naamsbekendheid te genereren dus. Een sleutelhanger heeft gemiddeld maar één gebruiker maar wordt wel vaker dan één keer per dag gebruikt. Een stressbal is misschien grappig maar je hoopt natuurlijk dat je klanten die niet echt nodig zullen hebben. Zo zijn voor elk product voors en tegens te verzinnen. Alle reden om goed na te denken wat je inzet om je visitekaartje af te geven of dankbaarheid uit te stralen.

Een blijk van waardering komt altijd aan

Een relatiegeschenk is een krachtig en betaalbaar marketingmiddel, waarmee je snel een groot bereik kunt creëren. Met een relatiegeschenk kun je niet snel de plank mis slaan; de meeste mensen vinden het leuk om een cadeautje te krijgen en een relatiegeschenk wordt gezien als een cadeautje. Als waardering komt het altijd aan.

Vrijwel elk voorwerp, dat als giveaway in aanmerking komt, is te personaliseren door het bedrukken met de bedrijfsnaam of het logo. Zie het als een visitekaartje én een manier om een positieve indruk achter te laten.

Op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Kijk eens rustig rond op onze site. Vragen over aantallen, prijzen, mogelijkheden om items te personaliseren of andere wensen? Neem gerust contact op: twan@aditio-gifts.nl of  06-2003 6644.

Deel dit bericht