Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.
Over ons

Welkom bij Aditio Gifts!

Aditio Gifts staat voor toegevoegde waarde in gepersonaliseerde give aways, relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfs- en promokleding. Toegevoegde waarde voor u, omdat wij u creatieve ideeën bezorgen, u ontzorgen, goed luisteren naar uw wensen én weten wat de trends zijn en wat er te koop is. Daardoor zijn uw unieke gepersonaliseerde promotiematerialen, kleiding & geschenken een echt verlengstuk van uw bedrijf, versterken uw imago en relaties en zorgen voor memorabele geef & contactmomenten.

Op deze website vindt u talloze mogelijkheden om te laten zien dat u uw relaties en medewerkers een warm hart toedraagt en om uw marketingacties krachtig te ondersteunen. Gedurende het gehele jaar kunt u vele unieke geefmomenten creëren: of u nu met uw give aways en geschenken in wilt spelen op een actueel thema binnen uw bedrijf, een jubileum, een naamswijziging of een nieuw product wil lanceren of wilt aanhaken op een thema zoals Pasen, Lente, Zomer, Vakantie, Herfst, Dag van de Duurzaamheid, Week van de Zorg. We vinden altijd een passend geschenk of give away. In de maanden oktober, november en december willen wij uw speciale aandacht vestigen op onze vele kerstpakketten,  eindejaarsgeschenken en de wintergeschenken.

Naast promotionele artikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten levert Aditio-Gifts ook bedrijfs- en promokleding. Wij voeren uitsluitend kwaliteitsmerken en werken met top drukkers/ borduurders en zorgen zo voor uw uniforme en professionele uitstraling en een positief klantcontactmoment. Uiteraard met de maximale bescherming en veiligheid voor uw medewerkers.

Wij wensen u veel inspiratie en als u iets zoekt wat u hier niet 1,2,3 kunt vinden, schroom dan niet contact op te nemen met ons: bij Aditio Gifts is namelijk heel veel mogelijk!

Aditio Gifts is gevestigd in Valkenswaard en opgericht door Twan Verhoeven. Na vele jaren gewerkt te hebben met vele gadgets in een internationaal handelsconcern en daarna bij een relatiegeschenkenbureau, heeft hij besloten zijn passie voor gepersonaliseerde Gifts om te zetten in een eigen bedrijf.

Interesse gewekt? Kan ik je helpen?

Wat klanten zeggen

Mooie producten en erg snel geleverd! Zeer tevreden met de kwaliteit en service, aanrader!

evan wise ej0ugx8da2c unsplash

Klantnaam

Medewerker bij bedrijf

Onze klanten

Onze werkzijze

Deel met ons uw wensen en doelen en wij zetten ze om in Gifts met toegevoegde waarde. Toegevoegde waarde voor u, maar ook voor uw relatie! Onze website is slechts een greep uit de vele mogelijkheden, dus neem vooral contact op met uw eigen unieke wensen en vragen en wij gaan vol met passie voor u aan de slag. Actuele prijzen en voorraden kunnen we dan ook checken, maar met deze site kunt u alvast inspiratie op doen.

Aditio Gifts beschikt over een compleet netwerk van toeleveranciers voor zowel
standaard als op maat gemaakte geschenken. Wij garanderen hoogwaardige professionele bedrukking en gegarandeerde kwaliteit. Levertijden bepalen we altijd in goed overleg.

Aditio-Gifts is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en denkt graag met u mee.
Wat is er nu mooier dan een persoonlijke touch aan uw Gifts toe te voegen? Alle producten zijn dan ook personaliseerbaar door middel van bedrukkingen. De prijzen op deze site zijn echter zonder bedrukking, maar wij maken graag een offerte op maat voor u!
Al onze kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen, omdat wij zo dicht mogelijk bij de bron inkopen. De prijzen op deze site zijn exclusief btw en verzendkosten.

Schrijf je in voor de Aditio Gifts nieuwsbrief!

Ontvang updates en exclusieve aanbiedingen speciaal voor jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.