Bruisend Pasen

€16,10 Add to cart

Houten kist met cava

Product Information

Origineel, stijlvol en bijzonder lekker. Geef dit houten wijnkistje gevuld met Prosecco van topkwaliteit en een kokertje met paaseitjes weg met Pasen. Het deksel van het kistje wordt voorzien van een prachtige bedrukking naar keus.

Een stijlvol Paasgeschenk
Gun de ontvanger van dit leuke wijnkistje een echt genietmoment! Geef deze Pasen een wijnkistje weg gevuld met heerlijke Prosecco en paaseitjes, met bedrukking naar keuze!

In het kistje zit een kokertje met 250 gram paaseitjes en een flesje Prosecco met daarin 200 ml Prosecco.

Onze Prosecco
Je hebt de keuze uit 2 verschillende flesjes met daarin 200 ml Prosecco.

Bottega Prosecco Rosé Gold
Deze mousserrende Bottega rosé heeft een perzikachtige kleur en een bloemrijke geur en aroma’s van rode bessen,vanille en wilde aardbeien. Het alcoholprecentage bedraagt 11,5 %.

Bottega Gold
Bottega Gold is een bleke goudgele, mousserende wijn met een fruitig bouquet met geuren van gouden appel, williams peer, acacia bloemen en lelie’s uit de vallei, bij de Baldobbiadene heuvels, dichtbij de Venetiaanse Pre-Alps. In het flesje zit 20 cl wijn met een alcoholpercentage van 11 %.

Bedrukking naar keuze
Het deksel van het wijnkistje wordt voorzien van een bedrukking, hierbij heb jij het heft in handen. Je kunt het ontwerp namelijk zelf kiezen, maken of laten maken!

Minimale afname 25 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›