Gekleurde eierdoosjes met paaseitjes

€1,95 Add to cart

Product Information

NIEUW! Een eierdoosje, gevuld met 6 paaseitjes,  in 4 vrolijke paaskleuren! Een leuk weggevertje waarmee je dit jaar met Pasen verrassend uit de hoek kunt komen.

Gekleurde eierdoosjes

Met vrolijke kleuren hebben deze doosjes een vrolijke uitstraling. Ze zijn leverbaar in de kleuren koraalrood, groen, geel en wit. De eierdoosjes zijn per kleur of in een mix  van meerdere kleuren te bestellen.

Het zijn zeer duurzame eierdoosjes. Ze zorgen voor minder CO2 uitstoot én zijn biologisch afbreekbaar. De eierdoosjes worden gemaakt van industrieel zetmeel en natuurlijke vezels. Het materiaal is gecertificeerd Biobased en biologisch afbreekbaar. Je kunt ze zelfs gebruiken als compost!

Een eierdoosje bevat  6 smakelijke, chocolade paaseitjes. De eitjes zijn gevuld met een krokante hazelnoot of crème vulling.  Per stuk wegen de eitjes ca. 10 gram. Ze zijn net wat groter dan het ‘standaardformaat’ van paaseitjes.

Personalisering

De gekleurde eierdoosjesword voorzien van een sticker (55 mm x 38 mm). We hebben een aantal standaardontwerpen waar we jouw bedrijfslogo aan toe kunnen voegen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het ontwerp helemaal zelf te maken. Op deze  pagina kun je hier de werktekening voor downloaden.

Ook kunnen wij je het ontwerpen van de sticker uit handen nemen. Upload een bedrijfslogo en geef je wensen door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp sticker.

Wens klanten, bezoekers en personeel een ‘Fijne Pasen’ met dit leuke paasweggevertje!

Minimale afname 50 stuks

De eenmalige instelkosten bedragen € 44,50

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›