Kleine snoeppot met paaseitjes

€4,25 Add to cart

snoeppotje met paasei

Product Information

Minimale afname 12 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie op de doos bedragen € 44,50Een kleine glazen snoeppot gevuld met heerlijke paaseitjes. Maak de keuze tussen een massieve- en een hazelnoot praliné mix. Geschikt om neer te zetten op het bureau, de balie of op één van de vele andere plekken.

Geef een snoeppot met paaseitjes weg. Verras je personeel, klanten of andere relaties met een paasgeschenk. Dit paasgeschenk is leuk om neer te zetten op een bureau, balie, in de kantine of ergens in huis. Het is een kleine snoeppot gevuld met heerlijke paaseitjes. Deze paaseitjes zijn beschikbaar in twee verschillende mixen, massieve mix en de hazelnoot praliné mix. Deze mixen komen in de smaken melk, puur en wit. Het verschil hiertussen is de vulling in de paaseieren.

De kleine snoeppot heeft een inhoud van 0,4 liter en wordt gevuld met ongeveer 230 gram aan massieve- of hazelnoot praliné eitjes. De afmetingen van deze glazen snoeppot zijn 100 x 73 x 100 mm. Het is dus een formaat die makkelijk neergezet kan worden.

Personaliseren van de glazen pot
Geschenken worden leuker wanneer ze gepersonaliseerd worden, daarom is ook dit paasgeschenk beschikbaar om te gaan personaliseren. De personalisatiemogelijkheden van deze glazen pot zijn als volgt:
Stickers op de zijkant
Deksel kleur (wit of grijs)
Voor de stickers aan de zijkant van de glazen pot kan je kiezen voor één van de standaard paasontwerpen die wij voor je hebben gemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp voor de stickers aan te leveren. Download de werktekening hiervoor onder specificaties en ga aan de slag met het maken van een ontwerp geheel naar eigen wens. Ook is het mogelijk om het ontwerp door ons te laten maken. Geef hiervoor je wensen en/of ideeën door en wij doen de rest.

Minimale afname 25 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›