Kweekreep Zonnebloemen

€2,45 Add to cart

Product Information

Schenk het zonnetje in huis! Met deze kweekreep kweekt de ontvanger zelf een mooi boeket met zonnebloemen.

Zet je personeel en collega’s in het zonnetje! Laat je waardering blijken en schenk dit groene geschenk. Met deze kweekreep kweekt de ontvanger zelf een mooi boeket van zonnebloemen.
De kweekreep is een complete kweekset: met een grondtablet, waterdicht kweekzakje en zaden van zonnebloemen (of andere bloemen, groente en kruiden).

Kweek, Bloei & Straal
Dit geschenk is een kant-en-klare kweekset. Het enige wat er nog nodig is om de zonnebloemen te kweken, is water. Zet het zakje op, bevochtig het met lauw water tot de aarde loskomt en geef het bakje een mooie zonnige plek op kantoor of in huis.
Na ca. 10 – 14 dagen ontkiemen de zaden en zie je volop groen. Plant vervolgens de plantjes over in de volle grond. Afhankelijk van de omstandigheden komen na ca. 2-3 maanden de eerste bloempjes uit. De kweekreep grond bevat genoeg voedingstoffen voor de eerste ontkieming, maar om de plantjes goed te laten doorgroeien moeten zij worden verplant in de volle grond.

Personaliseren
De kweekreep is voorzien van een full colour wikkel, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Download de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp wikkel.
Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over, of vind je het ontwerp op de foto leuk? Geef je wensen en ideeën voor het ontwerp wikkel aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een ontwerp. Groei-instructies toevoegen aan het ontwerp? Geef dit aan ons door!

De kweekreep is niet alleen een leuke giveaway, maar kan ook als postmailing verstuurd worden. De kweekreep verpakt in een postgeschikte geschenkverpakking, naar wens gepersonaliseerd. Interesse? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Minimale afname 50 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Verkrijgbaar in: Watermeloen, Groente, Kruiden, Eetbare bloemen.

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›