Opvouwbaar kweekpotje met bedrukt kaartje

€1,80 Add to cart

Product Information

Deel dit groene geschenk met je klantrelaties en collega’s. Een geschenk met een lang blijvende herinnering aan jouw organisatie. Het opvouwbare kweekpotje is herbruikbaar.

Het klavertje vier is al eeuwenlang het internationale gelukssymbool. Het klavertje vier in zakje is dan ook hét presentje om relaties, bezoekers en werknemers veel geluk te wensen. Wens iedereen op deze manier bijvoorbeeld een vrolijk Pasen! Plant de klaverbol en kweek je eigen klavertjes vier.

Dit weggevertje kan worden gepersonaliseerd met een bedrukt kaartje dat met een lintje aan het dekseltje wordt bevestigd. Download het stramien hiernaast en maak gemakkelijk jouw eigen ontwerp kaartje! Een andere mogelijkheid is om dit door onze creatieve afdeling te laten doen.

Het klavertje vier kweeksetje bevat een turftabletje en een klaverbol. Eventueel kan een kaartje met instructies worden toegevoegd. Je kunt er ook voor kiezen de instructies op het kaartje weer te geven.

Groeiïnstructies klavertje vier kweeksetje:
-Plaats het turfmatje in het potje en overgiet het met water
-Plant de klaverbol in de los geworden turf

Vullingskeuzes kweekpotje
De vulling van het kweekpotje kan je zelf kiezen. Je hebt de keuze uit:
1. Bloembollen voor Klavertje Vier
2. Zakje zaad voor Zonnebloemen
3. Zakje zaad voor Vergeet ons Nietjes

Minimale afname 25 stuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›