Paas cake

€5,89 Add to cart

Product Information

Een heerlijke paascake bedrukt met een eetbare paasprint, waar wij een eigen logo en eventuele boodschap aan toevoegen!

Deze paascake is 20 cm lang en gemaakt met 100% roomboter. En dat proef je!

✔ Ambachtelijk gebakken
✔ Logo, foto en/of boodschap als eetbare print
✔ Lekker in beeld bij al je klantrelaties
✔ Geschikt voor ieder geefmoment

De bovenzijde van de cake is voorzien van een eetbare bedrukking, ook wel een ‘icing sheet’ genoemd. De bovenzijde van de cake wordt afgewerkt met een laagje glazuur, waar vervolgens de icing sheet op wordt ‘geplakt’.

De icing sheet heeft een neutrale smaak, waardoor de overheerlijke smaak van de roombotercake goed tot zijn recht blijft komen.

Speciaal voor Pasen hebben wij 4 vrolijke paasbedrukkingen ontworpen. Bij afbeeldingen zie je de 4 varianten. Kies een ontwerpbedrukking en upload je logo en eventuele tekst wensen. Dan voegen wij dit toe aan het ontwerp.

Het is uiteraard ook mogelijk om een volledig eigen design voor de bedrukking aan te leveren. Het te bedrukken oppervlak is 155 x 55 mm. Lever je eigen design aan of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Verras klanten en relaties met een heerlijke paascake. Op de zaak bezorgt of neem de paascake mee bij je bezoek.

Minimale afname 25 stuks

De eenmalige instelkosten voor personalisatie op de doos bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›