Paas taartje in verzenddoos

€6,50 Add to cart

Product Information

Paastaart per post! Dat is nog eens een verrassing op de deurmat bij klant en relatie. Dit brievenbus geschikt verzenddoosje is speciaal ontworpen voor Pasen. We vullen de doosjes met een heerlijk taartje, verkrijgbaar in 5 verschillende smaken.

Aan het verzenddoosje met het taartje kunnen wij een eigen ontwerp kaart toevoegen. Zo heb je genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het geschenk.

Smaken:
We leveren de taart in 5 heerlijke varianten.
Je kunt kiezen uit de volgende smaken:

  • speculaas
  • roomboterkoek (evt. met ‘Vrolijk Pasen-schildje’)
  • appeltaart
  • schwarzwaldertaart (evt. met ‘Vrolijk Pasen-schildje’)
  • notentaart

Personalisering
Speciaal voor Pasen hebben wij 4 standaard ontwerpen gemaakt. De ontwerpen vind je bij foto’s. Kies er één uit en upload je logo en tekstwensen, dan voegen wij dit toe aan het ontwerp voor de kaart.

Je kunt ook een volledig eigen ontwerp kaart aanleveren! Gebruik voor het opmaken de werktekeningen. Of zet onze creatieve afdeling aan het werk, voor een volledig eigen ontwerp kaart. Geef je wensen aan ons door en upload je logo, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Verzending van het taartje
De taart per post is een zeer geschikt product voor een postmailing met Pasen, naar (mogelijke) klantrelaties!
De verzending van het taartje kun je zelf doen óf het ons laten verzorgen. Vraag gerust een offerte aan of neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

De kosten voor verzending naar een adressenbestand zijn geheel afhankelijk van aantal adressen, gewicht pakket en bezorgadres.

Minimale afname 12 stuks

De eenmalige instelkosten voor personalisatie op de doos bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›