Zonnebloem kweekset in jute zakje

€1,50 Add to cart

Product Information

 

“Wij zetten jou in het zonnetje”
Schenk dit zonnebloem kweeksetje en zet jij jouw collega’s en personeel, maar ook klantrelaties en bezoekers, eens extra in het zonnetje. Zij hebben het verdient!

De zonnebloem kweekset zit verpakt in een jute-look zakje. Dit zakje heeft de uitstraling van jute, maar is van een betere kwaliteit: sterk doch zacht en soepel. Dit materiaal wordt ook wel PE stoffen genoemd. De jute-look zakjes zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: bruin en groen. Bij een afname van 300 stuks of meer is het mogelijk om een mix aan kleuren te bestellen.

Het jute zakje wordt gevuld met een zonnebloem kweekset, bestaande uit: terra kleurig plastic potje, een cocostablet (Ø30 mm) en één zakje met zonnebloemzaden. Naar wens voegen wij een groei-instructiekaartje toe. Geef dit aan in bovenstaande opties.

Communiceer jouw persoonlijke boodschap bij het zonnebloemen geschenk. Denk bijvoorbeeld aan: “… zetten jou in het zonnetje”, “schenk de zon in huis/op kantoor” of “op een stralende toekomst”.

Persoonlijk kaartje
Aan het jute zakje bevestigen wij een persoonlijk kaartje, een kaartje dat jij volledig naar wens kunt vormgeven. Laat hier jouw persoonlijke boodschap achter! Dowload de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Vind je het kaartje op de foto leuk? Geef dit aan ons door. Dan passen wij het kaartje naar wens aan met een eigen logo, andere tekst en opmaak in jouw huisstijl kleuren.

Minimale afname 50tuks
De eenmalige instelkosten voor personalisatie bedragen € 44,50

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›