Te verwachten top 5 eindejaarsgeschenken van 2016

afbeelding-top-5

 

Kerstmis en de jaarwisseling zijn hét geefmoment bij uitstek voor bedrijven. De tijd om uw medewerkers en klanten echt te bedanken en te verrassen, maar hoe? Hierna vindt u de door ons te verwachten top vijf zowel in losse geschenken als in kerstpakketten voor 2016.

 

Te verwachten ‘top 5’ losse geschenken van 2016:

  • Wijn blijft een mooie geef traditie, en de verpakking maakt het dit jaar uniek. Van multifunctionele houten design verpakkingen tot aan volledige custom made verpakkingen.
  • Samen proeven en delen Proeverijen van port, wijn, whisky, thee, superfood, olijfolie en specerijen blijven ook dit jaar zeer in trek.
  • Technologie gadgets: de speakers en powerbanks blijven al het gehele jaar goed scoren als zeer bruikbaar cadeau. Altijd fijn om met de powerbank    een beetje extra energie voor het nieuwe jaar cadeau te doen!
  • Duurzaamheid:    Veel vraag naar duurzame waterflessen (bv Doppers), herbruikbare    opvouwbare tasjes
  • Rituals blijft een eindejaarstopper, door velen enorm gewaardeerd.

afbeelding-top-5-losse-geschenken

 

 

 


 

 

 

Top 5 kerstpakketten:

  • Koken en bakken Door diverse TV programma’s worden we positief bedolven met kook en baktips. Daar wordt dan ook goed op ingespeeld met de diverse kerstpakketten en cadeaucards zoals kookkado.
  • Gezellig avondje Het bioscoop pakket, wellness cards en pakketten met tapas, pizzabakpan en gourmet voor het hele gezin zijn gewild.
  • Combi pakketten met cadeaucard. Denk aan de combinatie van gepersonaliseerde schort en kookkado, wellnesscard met geborduurde handdoek en weekendje weg cadeaubon met een bedrukte tas of koffer.
  • Goed gevulde traditionele foodpakketten zijn al jaren de best verkochte pakketten en blijven ook dit jaar zeer in trek
  • En ook dit jaar weer zijn pakketten met bier voor de echte man zeer geliefd.

 afbeelding-top-5-kerstpakketten

 

 

 

 

 

 


Dit geeft misschien wat inspiratie als u nog niet besloten hebt. Toch blijft het allerbelangrijkste dat het geschenk of pakket bij uw bedrijf en uw doelen past én dat de ontvanger ziet dat er aandacht aan besteed is. (Zie ook mijn andere blog over tips)

 

twanverhoeven

Geplaatst door Twan Verhoeven op 21 november 2016,

Eigenaar van Aditio-Gifts

 

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze blog, ik kom graag met je in contact.

 

 

 

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›