WerkwijzeWerkwijze bij Aditio-Gifts.

Deel met ons uw wensen en doelen en wij zetten ze om in Gifts met toegevoegde waarde. Toegevoegde waarde voor u, maar ook voor uw relatie! Onze website is slechts een greep uit de vele mogelijkheden, dus neem vooral contact op met uw eigen unieke wensen en vragen en wij gaan vol met passie voor u aan de slag. Actuele prijzen en voorraden kunnen we dan ook checken, maar met deze site kunt u alvast inspiratie op doen.

Aditio Gifts beschikt over een compleet netwerk van toeleveranciers voor zowel standaard als op maat gemaakte geschenken. Wij garanderen hoogwaardige professionele bedrukking en gegarandeerde kwaliteit. Levertijden bepalen we altijd in goed overleg.

Wat is er nu mooier dan een persoonlijke touch aan uw Gifts toe te voegen? Alle producten zijn dan ook personaliseerbaar door middel van bedrukkingen. De prijzen op deze site zijn echter zonder bedrukking, maar wij maken graag een offerte op maat voor u!

Al onze kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen, omdat wij zo dicht mogelijk bij de bron inkopen. De prijzen op deze site zijn exclusief btw en verzendkosten.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›